B2B

Lekker zoet voor jouw zaak

Ben je nu een cateraar, B&B, brouwer van heerlijke bieren,… en wil je een onvergetelijk afsluiter zonder veel zorgen en bereid met veel passie, met liefde voor heerlijke verse producten dan ben je bij Bakhuis Cyriel aan het juiste adres.
Ontdek een uitgebreid assortiment van met liefde gemaakte desserts en taarten, allemaal bereid volgens de hoogste normen van vakmanschap. Van decadente chocoladetaarten tot luchtige, verfrissende desserts, Bakhuis Cyriel biedt een scala aan smaken om aan de diverse eisen van uw zakelijke evenementen te voldoen.

Maatwerk voor Uw Bedrijf:

Bij Bakhuis Cyriel geloven we in maatwerk. Shona staat klaar om uw specifieke eisen te begrijpen en unieke, op maat gemaakte creaties te leveren die de essentie van uw zaak weerspiegelen. Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw evenementen en vieringen met desserts die niet alleen de smaakpapillen verwennen, maar ook een blijvende indruk achterlaten.

Betrouwbaarheid en Professionaliteit:

Wij begrijpen de zakelijke wereld en de behoefte aan betrouwbaarheid. Bakhuis Cyriel staat garant voor tijdige leveringen van verse, kwalitatieve producten, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw evenement zonder zorgen over de culinaire ervaring van uw gasten.

Made with love
since 2018

“Artisanaal gebakken met heel veel liefde, dat proef je!”

 

In mijn gezellige atelier dans ik tussen bloem en suiker. Met een liefdevolle toewijding creëer ik betoverende taarten. Elke hap vertelt een verhaal van passie en smaak, een kunstwerk geboren uit mijn zoete meesterhand.

– Shona

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.