Bakhuis Cyriel, ooit opgericht om een zaak in Evergem over te nemen.
Een tearoom/ lunchroom/ broodjeszaak in hartje Evergem, waar ik verdorie veel goesting in had. Well it’s been a Hell of a ride! Het beeld dat we van de zaak en de eigenaars kregen strookte niet met de werkelijkheid waardoor we een week voor de opening alsnog beslisten de overname niet verder te zetten.

Nog nooit heb ik mij zo onzeker gevoeld dan in die periode. Ik wist niet meer wat ik wou, wat ik überhaupt nog zou durven ondernemen. Het enig dat ik zeker wist was dat ik wou bakken, want eten (in elk facet van het woord) dat is waar ik elke dag graag voor opsta!

Dus zo geschiedde, ik kocht een food-printer en ging experimenteren met suikerpasta’s. Later volgde ik een opleiding in Hotelschool Spermalie. Met bakken vol goesting om leuke projecten te doen vloog de tijd vooruit.

En nu staan we hier, 5 jaar verder. Met veel steun en hulp van familie en vrienden is het gelukt om hier te geraken. Hopelijk krijg ik de kans om dit te kunnen blijven doen. Wat de toekomst in petto heeft dat weet niemand, zo werd eerder bewezen. Zal ik de bakkerij van mijn ouders overnemen? Dat al zeker niet. Ga ik nog veel toffe projecten doen? ZIJT MAAR ZEKER! We zien wel waar we uitkomen.

Maar eerst vieren we feest voor ons 5 jarig bestaan!

Tot dan!
Gr Cyriel en zijn entourage.