Een zekerheid in deze onzekere tijden, Bakhuis Cyriel verzorgt graag het dessert op jouw feesttafel. We verwennen jullie graag met onze allerlekkerste klassiekers maar ook met enkele nieuwigheden.

Na meer dan 30 jaar neem ik graag de fakkel over van Bakkerij Bral- Blomme. De winkel van mijn ouders zal vanaf dit jaar niet meer open zijn op de feestdagen (uiteraard kan je doorheen de rest van het jaar wel genieten van Bral-brood)!

MAAR niet getreurd, ondertussen heeft mijn papa mij al enkele jaren voorbereid op dit moment en sta ik te popelen om voor jullie te mogen bakken tijdens de feestdagen. Uiteraard zal dit allemaal net iets anders verlopen dan wat jullie gewoon zijn van ons, hierover volgt later alle info!

Ik kan jullie wel het fantastische nieuws meedelen dat we zullen bakken op kerstavond, kerstdag, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag!

Hou onze Facebook en/of instagram in de gaten! Dan blijf je op de hoogte van alle info ivm de feestdagen.

Enthousiaste groeten

CYRIEL